Apotheek Brugse Poort

Kettingstraat 94 9000 Gent

}

Openingsuren

MA-VR: 8u – 19u
ZA:9u – 17u

Ons Team

Pascal De Scheerder Compressed

Pascal De Scheerder

Apotheker-Titularis
Isabelle Legiest Compressed

Isabelle Legiest

Apotheker-Titularis
Els Depourcq

Els Depourcq

Apotheker-Titularis
Valérie De Scheerder Compressed

Valérie De Scheerder

Adjunct-Apotheker
Leen De Clercq Compressed

Leen De Clercq

Adjunct-Apotheker

Apotheek Brugse Poort, Uw Familie-Apotheek

Apotheek Brugse Poort bestaat uit een team van ervaren apothekers waarbij u als klant centraal staat. U kan bij ons terecht met uw persoonlijke behoeften en zorgen op het vlak van gezondheid. Wij zullen u steeds met discretie en betrokkenheid oplossingen aanbieden.

Apotheek Brugse Poort is een buurtapotheek waar verschillende culturen welkom zijn en waar we rekening houdend met uw gevoeligheden advies op uw maat geven. Wij staan klaar voor u en uw gezin. Onze missie is om uw familie te begeleiden bij uw gezondheid en levenskwaliteit.

Wij besteden veel aandacht aan farmaceutische zorg waarbij onze expertise zeer belangrijk is. Met vakkennis en deskundigheid adviseren wij u. Een aanpak van uw gezondheid met natuurlijke producten is onze specialiteit. Daarnaast bieden wij u een uitgebreid gamma aan cosmetica en verzorging voor uw lichaam, huid en haar. Voor moeder en baby hebt u de keuze uit kwaliteitsproducten qua voeding en verzorging.

Apotheek Brugse Poort, Uw Familie-Apotheek!

Online Apotheek Brugse Poort

Naast de service en het advies in onze apotheek willen we u het ook makkelijker maken via onze online diensten. Via onze webshop kan u uw bestellingen en reservaties doen. In onze database vindt u alle producten terug.

Via onze website kan u uw voorschrift opladen. U hoeft dan niet te wachten in de apotheek of terugkomen na bestelling of bereiding. U laadt op de contactpagina het voorschrift op door het te scannen of een foto met uw gsm te nemen. U kan ook de BEP-code ingeven die op uw voorschrift staat. Wij ontvangen dan uw voorschrift en maken de medicatie en producten klaar. Daarna verwittigen we u per sms als de medicatie klaar is.

Op de pagina Webshop hebt u de keuze uit meer dan 10.000 producten. Maak hierin een keuze op basis van merk, je populaire product, een ziektebeeld, etc… U krijgt dan een ruime keuze, kan online reserveren en afhalen in de apotheek. Wij verwittigen u per sms, mail of telefoon wanneer u de medicatie kan komen ophalen.

U kan eveneens online betalen en uw bestelling laten opsturen. Via Bpost krijgt u dan uw bestelling thuis geleverd of u kan het ophalen in een Bpost-afhaalpunt. U maakt de keuze op onze Webshop.

BETAALMOGELIJKHEDEN

Payment Icon

SNELLE LEVERING DOOR

Bpost

CONTACT DETAILS

Apotheek Brugse Poort
Kettingstraat 94 9000 Gent
Openingsuren

MA-VR: 8u – 19u
ZA: 9u – 17u

BTW: BE 885.568.131
APB: 442136
Website by PharmaComm Experts